YO3KSR
radioclubul Bucuresti al Societatii Romane a Radioamatorilor

...when anything fails, ham radio!

    RadioMagazinYO - termeni si conditii

    Radio Magazin YO (RMYO) este o publicatie periodica, lunara, editata de Societatea Romana a Radioamatorilor.

    Radio Magazin YO este inregistrata la Biblioteca Nationala a Romaniei sub codul ISSN 2069 – 3877.

    Revista se distribuie exclusiv in format electronic, cu data de aparitie in cursul primei saptamani a lunii pentru luna in curs.

    Primele trei saptamani ale lunii revista este accesibila pentru descarcare doar utilizatorilor inregistrati cu un cont pe site-ul radioclubului YO3KSR (=abonati RMYO); incepand cu ultima saptamana a lunii, descarcarea este posibila si fara a detine un cont de utilizator.

    Tombola Radio Magazin YO

    Termeni si conditii.

    1.La unele editii ale revistei se acorda un premiu in obiecte pentru utilizatorii inregistrati cu cont pe site.

    2.Premiul se acorda in functie de disponibilitatea sponsorului, prin tragere la sorti. Tragerea la sorti are loc la jumatatea lunii pentru care se acorda premiul.

    3.Tragerea la sorti se realizeaza cu ajutorul unui algoritm pseudoaleatoriu aplicat asupra listei de abonati astfel cum este ea definita la momentul tragerii la sorti.

    5.Abonatului astfel desemnat i se va transmite un e-mail la adresa folosita pentru inregistrare.

    6.Pentru a fi validat castigator si pentru a intra in posesia premiului, acesta trebuie sa confirme in maxim 24 de ore primirea email-ului prin reply; in cazul in care termenul este depasit sau abonatul refuza premiul, va fi desemnat un alt castigator.

    7.Modalitatea de predare a premiului se stabileste prin corespondenta ulterioara; acesta poate fi ridicat de la sediul radioclubului YO3KSR, poate fi trimis printr-un serviciu de curierat sau poate fi ridicat de la sediul sponsorului care a asigurat premiul in luna respectiva.

    8.Premiul este individual si nu poate fi predat unei alte persoane.

    9. La tombola nu participa abonatii care fac parte din echipa redactionala, astfel cum este ea prezentata in caseta revistei.

    Confidentialitate. Utilizare.

    La inregistrarea unui cont de utilizator pe site-ul www.yo3ksr.ro (abonat RMYO), utilizatorului i se vor cere informatii succinte si necesare identificarii si confirmarii. Datele solicitate constau intr-un nume de utilizator, o parola de acces si o adresa de e-mail valida si asupra careia utilizatorul are control. Prin accesarea site-ului este posibil ca in calculatorul dvs. sa fie instalate fisiere de tip cookie. Acestea nu afecteaza confidentialitatea informatiilor stocate ci servesc procesului de autentificare automata. Utilizatorul poate alege (prin setarile browser-ului) sa renunte la aceste cookie sub rezerva anumitor disfunctionalitati in accesarea anumitor sectiuni ale site-ului. Anumite interactiuni cu site-ul fac obiectul logarii, impreuna cu IP-ul care a generat actiunea. In cazul in care se descopera abonati cu cont multiplu validat, se va considera ca scopul este de a obtine o sansa mai mare la tragerea la sorti; conturile duplicat vor fi sterse, pastrandu-se doar unul dintre ele. Responsabilitatea pentru corectitudinea si exactitatea datelor si a informatiilor furnizate la inregistrarea contului de utilizator (abonat) va apartine, S.R.R. si YO3KSR neputand fi facuti responsabili pentru aceste erori. Prin inregistrarea pe site-ul www.yo3ksr.ro va exprimati acordul sa primiti mesaje de anunt privind publicarea on-line a numarului curent al revistei Radio Magazin YO precum si anunturi periodice cu privire la actiunile de interes organizate de radioclubul YO3KSR. Adresele de e-mail nu vor fi utilizate pentru transmiterea de mesaje cu caracter de publicitate comerciala. Continutul acestui site este protejat in termenii si conditiile prevazute de Legea nr.8/1996.

    Disclaimer

    Acest site respecta Politica de Confidentialitate a Datelor Personale a Societatii Romane a Radioamatorilor.
     

    Continutul prezentului site este publicat sub incidenta Legii drepturilor de autor.

    Orice preluare de materiale se va face cu indicarea sursei printr-un link catre acest site.

    © 2008-2023

    Societatea Romana a Radioamatorilor

    Participarea la Tombola RadioMagazinYO este supusa unor Termeni si Conditii.

    Va recomandam parcurgerea acestora.